Winkelwagen

0 item(s) - € 0,00


Hubo Gijs de Haan levert kwaliteitsdeuren voor zowel binnen als buiten. De deuren zijn in elk formaat verkrijgbaar en u heeft de keuze uit een groot aantal glassoorten, panelen en profielen. Wij verkopen stompe deuren die volledig in het kozijn vallen, maar ook opzet/opdek deuren die gedeeltelijk op het kozijn rusten. Voor de houtsoort kan u kiezen uit merbau, MDF, vuren, hardhout of samengesteld hout. Uiteraard is al ons hout voorzien van het TFT- of het FSC-keurmerk.

Al onze deuren zijn standaard al voorbehandeld. Hierdoor kan u de deur zelf eenvoudig en strak aflakken in de door uw gewenste kleur. Maar de deuren zijn ook afgelakt verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Uiteraard vindt u bij ons ook alle benodigde materialen voor het afhangen en een perfecte afwerking.

Besteed je deze klus liever uit? Dat kan bij ons. Na het maken van een offerte komen wij alles gratis opmeten bij u. We leveren alle materialen op maat. Vervolgens hangt onze montagedienst  uw deuren naadloos bij u af. U ontvangt altijd minimaal zes jaar garantie op de fabriekage fouten.