Winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Sleutel binnen in het slot, Slot kapot, deur dichtgewaaid?

Hubo Gijs de Haan adviseert niet alleen over veiligheid maar opent ook deuren, zodat u weer naar binnen kan in geval van een calamiteit.


Bij een sleutel in het slot of een dicht gewaaide deur lukt het ons in 90% van de gevallen binnen een half uur om uw deur te openen.

Wat kost het bij Hubo Gijs de Haan:

- Overdag tussen 9 uur en 18 uur rekenen wij 35 euro voor het eerste half uur.

- Avondtarief geldt van 18 tot 23 uur en heeft een toeslag van 50%. Het eerste half uur kost 52,50 euro.

- Nachttarief van 23 uur tot 9 uur smorgens is 75 euro.

  • Het eerste half uur gaat in op moment van vertrek vanaf ons vestigingsadres.
  • Indien het half uur verstreken is en de deur is nog niet open, rekenen wij per 15 minuten arbeidsloon (dagtarief 12,50, avondtarief 18,75, nachttarief 37,50)
  • Betaling contant  na het openen van de deur.
  • Kosten voor nieuw aan te brengen sloten, cilinders of anders zijn niet inbegrepen in de prijs.


Weet wie u belt!

De juiste slotenmaker

Wanneer u erachter komt dat u uw huis niet in kunt, is snel handelen noodzakelijk. U wilt tenslotte weer zo snel mogelijk naar binnen.

Maar wie belt u dan?

Als voorbeeld (ontvangen van het CCV-Politie Keurmerk Veilig Wonen)

Nadat ze middenin de nacht buitengesloten waren, belden meneer en mevrouw van Dam een 24-uurs sleutelservice. Het bedrijf dat ze kozen stond bovenaan de zoekresultaten in Google. Binnen een uur was het bedrijf – twee man sterk – ter plaatse. Het slot was binnen 10 seconden open via de flipper-methode. Of het echtpaar even €650 wilde betalen. Nachttarief en voorrijkosten.

Van tevoren had het echtpaar wel geprobeerd een prijsindicatie te krijgen, maar dit werd hun niet gegeven. Maatwerk kregen ze als antwoord.

Opgelicht

Het echtpaar voelde zich enorm opgelicht. En ze zijn niet de enigen. Helaas komt dit soort praktijken geregeld voor. Mensen die voor een dichte deur staan, zijn dus een verleidelijk doelwit om snel geld te verdienen. Ze hebben een probleem dat ook nog eens snel moet worden opgelost.

Er is geen tijd om diensten te vergelijken.

Daar springen sommige bedrijven – die op klanten zeer intimiderend overkomen als er betaald moet worden – eenvoudig op in. U heeft haast en trekt de deur achter u dicht zonder dat u gecontroleerd heeft of u uw sleutels bij u heeft. Of u doet de voordeur op slot en de sleutel breekt af in het slot. Het restant is met geen mogelijkheid uit het slot te krijgen. Toch wilt u zo snel mogelijk weer naar binnen.

Dit soort praktijken willen wij voorkomen, daarom zijn wij transparant in onze prijsstelling zoals u hierboven kunt zien. Geen verborgen kosten, geen snelle praatjes wij doen wat we zeggen, al meer dan 39 jaar!