Winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Over ons

Gijs de Haan is een familie bedrijf dat in 1977 zijn deuren in de Kerkstraat opende.

Gijs was op dat moment nog vrachtwagen monteur, en Tiny zijn vrouw stond het grootste gedeelte van de dag in de winkel, zo kreeg ze snel de kneepjes van het vak onder de knie en werd hierbij geholpen door haar vader, die timmerman was geweest. Al snel bleek dat Tiny het niet meer alleen af kon en Gijs ging full-time in de winkel werken, zo hebben ze 10 jaar in een winkel van 100 m2 de klanten geholpen, elke klant moest wel geholpen worden want alles lag in en op en door elkaar.
Dat er veel in de winkel lag bleek ook wel toen de winkel in 1987 verhuisde naar een groter pand twee deuren verderop, deze winkel was wel 200m2 groot, dus kon er een groter assortiment in deze winkel, echter bleek al snel dat als we alles netjes in de nieuwe winkel uitstalde we ruimte te kort kwamen, van assortiment's uitbreiding was toen geen sprake meer.

In 1994 kregen we de mogelijkheid om de winkel met 180m2 te vergoten, waardoor ons assortiment ook weer aangepast kon worden op de huidige tijd en vraag, ook hebben we in dat jaar ons aangesloten bij Idee voor vakwerk, een verkoop organisatie gespecialiseerd op ijzerwaren en gereedschap winkels.

In 2004 hebben wij het voorste gedeelte van 150m2 gesloopt en opnieuw opgebouwd. Door deze verbouwing is de winkel een geheel geworden. het plafond is niet laag meer, maar heeft een hoogte van 3 meter, ook zijn de kolommen uit de winkel verdwenen zodat het grote indruk geeft. In 2004 stopte de Idee voor Vakwerk formule en zijn wij overgestapt naar de Hubo verkoop organisatie. Na een volledige nieuwe inrichting verkopen we vanaf 2004 ook binnen en buitenzonwering.

Na een opleiding tot preventie adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is Gijsbert zich gaan bezighouden met het adviseren van woonhuisbeveiliging met name gericht om de gelegenheidsinbreker tegen te houden. Gijs de Haan is dan ook een erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf. Linda heeft ook haar certificaten behaald en adviseerd u ook. Zo komt of Linda of Gijsbert uw woning schouwen, en krijgt u na afloop een schouw rapport met de aanbevelingen die gedaan moeten worden om uw woning PKVW waardig te maken. Bob is onze monteur die de veiligheidssloten vakkundig aanbrengt.