Winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Schaduwdoek

Schaduwdoeken

 

De schaduwdoeken van Hubo zijn modern, hoogwaardig, veelzijdig te gebruiken en geven een groot schaduwoppervlak. Ze kunnen vast geïnstaleerd worden bij het teras, zwembad, speelplaatsen en als tijdelijk op vakantie. Hubo schaduwdoeken zorgen voor een aangename schaduwrijke plaats en het beschermt u tegen schadelijke uv-stralingen.

 

Standaard schaduwdoek

U kunt een schauwdoek op maat laten maken, maar ook hebben wij een paar standaardschaduwdoeken tegen voordelige prijzen. We hebben ze in allerlei verschillende kleuren en twee verschillende doekmaterialen.

 

Schaduwdoek op maat

Maak uw eigen schaduwdoek met afmetingen naar wens, zodat u heerlijk buiten in de koele schaduw kunt genieten. Een driehoek, een onregelmatige driehoek, een vierkant, een rechthoek, een trapezium of een onregelmatige vierhoek... het kan allemaal! 

 

Schaduwdoek offerte maken

Randafwerking schaduwdoeken 

Schaduwdoeken zijn uitgevoerd met hol gesneden zijkanten, randversterking met ingenaaide band, en hoeken voorzien van roestvast stalen D-ringen

Deze zogenaamde hypar (zadel)-vorm met de diagonalen op verschillende hoogte kan ALLEEN worden gemaakt met ons waterdoorlatende doekmateriaal Anet940. De waterdichte ATEX 934 en ATEX935 en alle andere doeken zijn hiervoor niet geschikt!