Winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Schuifkasten

Raffito schuifdeuren en interieurs komen in elke ruimte goed tot hun recht. 

In uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, kinderkamer, keuken, onder een schuin dak of als scheidingswand. Raffito schuifdeuren worden net als de interieurs voor u op maat gemaakt en kunnen toegepast worden van
muur tot muur en van vloer tot plafond.

Raffito

 

 

Eerste klas kwaliteit voor vele toepassingen.

 

 

 

 

 

Achter deze schuifwand kan je bijvoorbeeld een modern kastenwandsysteem plaatsen. Maar je kan ook kiezen voor een inloopkast met luxe interieur. Daarvoor zijn legplanken, fraaie ladenblokken en apothekerskasten verkrijgbaar. Om je walk-in-closet helemaal compleet te maken, kan je ook nog garderobeliften, dassenrekken, broeken- en riemenrekken en verlichtingssets bestellen. We leveren je zelf samengestelde schuifwandsysteem als bouwpakket.

Wil je liever dat wij je schuifwandsysteem komen opmeten en/of plaatsen? Geen probleem! We komen bij je langs om de situatie te bekijken en samen met je te bepalen welke oplossing het beste past. Vervolgens kan je kiezen voor zelf monteren, maar je kan de plaatsing ook aan onze montagedienst overlaten.

 

Schuifkasten maken wij in alle soorten en maten.

Ontwerp uw eigen schuifkast met onze online tool:

   
Raffito kast

Kiest u voor Loft deuren, dan kiest u voor Italiaans design. De Loft deuren hebben een robuste schitterende matte en natuurlijke uitstraling. Speciaal aan deze deuren is het zichtbare en de voelbare structuur in de deur.

De 28mm dikke panelen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: natuur grijs, natuur licht, natuur warm, blank staal en warm titaan. Loft deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Raffito twist

Raffito loft schuifdeuren

De tijdloze Twist kast met draaideuren is een mooi alternatief voor een kast met schuifdeuren. De draaideuren worden direct bevestigd op het kastinterieur. Met deze oplossing kunt u uw opbergruimte volledig benutten. Van muur tot muur en vloer tot plafond. Moderne vormgeving zet de toon. Strakke lijnen, ronde vormen en verscheidene materiaalsoorten worden verantwoord gecombineerd. Iedereen kan met Raffito Stijldeuren een hoogwaardige en hedendaagse schuifwand ontwerpen. Kies uit de verschillende modellen en kleuren, die het best bij uw stijl, smaak en interieur passen.