Winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Shutters

Hubo Gijs de Haan levert shutters op maat gemaakt

Sinds 2009 leveren wij geheel op maat gemaakt shutters van een uitstekende kwaliteit.  Slaapkamer shutters

Shutters geven het interieur een mooie en tijdloze look, met de verstelbare lamellen kan je licht en schaduw in de kamer regelen zoals je wil, ook kunnen de luiken helemaal open zodat de zon optimaal naar binnen schijnt en je volop van de uitzicht kan genieten. Shutters van Trendshutters zijn gemaakt van lindehout op maat gemaakt, speciaal voor je persoonlijke leefsituatie. Stijl, louver breedte, kleur etc. kan afzonderlijk worden geselecteerd. De draaiende, ellipsvormige lamellen zijn verkrijgbaar in 47, 63 of 89mm breedte. Licht - en zonlicht in het interieur kan dus volledig naar eigen wens worden geregeld. Klassiek, modern of traditioneel, door de tijdloze Shutters krijgt uw woonomgeving een unieke, stijlvolle uitstraling .


Er zijn diverse kleuren, standaard betekend dat u in ieder geval kunt kiezen uit 64 kleuren, wilt u een aparte kleur? Dan is dat waarschijnlijk tegen een kleine meerprijs mogelijk.

Shutters zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de raambekleding en zijn dan ook het perfecte alternatief voor gordijnen of jaloezieën. Hoewel we veel klanten hebben die naar een nieuwe woning verhuizen en dan voor Shutters kiezen, zien wij meer en meer klanten die kiezen om in de bestaande woning te blijven en deze te moderniseren. Hier hoort naast een nieuwe keuken, leuke badkamer en een moderne vloer zeker ook de raambekleding bij. Hier geven juist Shutters een geheel nieuw gezicht aan je woning en geeft het gevoel van een ingrijpende verandering maar met een relatief geringe inspanning.

 Werkkamer