Winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Vuurwerk

Sinds 1985 verkoopt Gijs de Haan vuurwerk, in de eerste jaren Schuurmans vuurwerk en tegenwoordig vuurwerk van Weco. wecovuurwerk is de grootste importeur, exporteur van vuurwerk in europa. Zo hebben ze alleen voor Nederland een opslag van 2.000.000 kilo net over de grens in Duitsland en hebben ze een fabriek in Duitsland staan die onder andere geheel geautomatiseerd pijlen maakt, hier komen dus geen mensenhanden meer aan te pas. Die Duitse kwaliteitspijlen verkopen wij dus!.

Mooi en legaalvuurwerk bestel dat bij Hubo Gijs de Haan. - http://www.vuurwerkdeal.nu/

Wij hebben als stel regel dat u moet krijgen wat u besteld! Dit houdt in dat wij met een zeer nauwkeurig voorraad systeem werken, en zo precies kunnen zien hoeveel wij nog beschikbaar hebben. Zo weten wij bij de voorverkoop of wij uw bestelling geheel kunnen uitleveren, of dat er een stuk vuurwerk niet meer leverbaar is, dan kan u op dat moment beslissen welk ander stuk vuurwerk u wilt ontvangen.

www.ouderkerk.wecovuurwerk.nl is de site waar u uw voorverkoop kunt doen. Dan zorgen wij dat uw vuurwerk voor u gereserveerd is!

Bestellen met gratis vuurwerk kan tot Kerstavond, daarna blijft de site gewoon geopend, echter is dan wel de aktie gratis vuurwerk afgelopen!!

Weco vuurwerk

 

Dit jaar vroege vogel aktie! bestel je vuurwerk en kom het donderdag of vrijdag 28 of 29 december tussen 8 en 10 uur afhalen en je krijgt een siervuurwerk pot ter waarde van 20 euro cadeau !