Raffito kasten op maat

Bij Gijs de Haan kunt u de mooiste kasten op maat bestellen. Wij bezorgen deze en monteren de kast graag voor u.

Raffito kast

Soorten kasten

U kunt kiezen uit veel verschillende soorten kasten. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

garderobe-, schuif-, inloop-, boeken-, inbouw-, kleding-, linnen-, opberg-, schoenen-, slaapkamer-, voorraad- en wandkasten.

Raffito kast

 

Garderobekasten

De garderobekasten van Raffito zijn samen te stellen zoals u dat wilt. Zo kunt u kiezen uit de volgende deuren:

  • Loft deuren;
  • Barn stijldeuren;
  • Klassieke stijldeuren;
  • Moderne stijldeuren;
  • Omlijste deuren;
  • Draaideurkasten twist;
  • Inloopkasten.

 

Raffito kasten komen in elke ruimte goed tot hun recht

Moderne vormgeving zet de toon. Zo zijn strakke lijnen, ronde vormen en diverse materiaalsoorten verantwoord gecombineerd. Verschillende modellen en kleuren, die het best bij uw stijl, smaak en interieur passen. Met Raffito vindt u het allemaal.

 

LOFT KAST – CASUAL DESIGN

De Loft kasten van Raffito kenmerken zich door de robuuste schuifdeuren van prachtige materialen. Ze zijn verkrijgbaar in dessins, uitvoeringen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke houtlook of een stijlvolle effen kleur.

Een ding is zeker: met een Loft kast van Raffito bergt u uw spullen op in stijl.

 

LOFT KAST – ITALIAANS DESIGN VAN HOGE KWALITEIT

Raffito loft deuren zijn massief, robuust en kenmerken zich door een stijlvolle uitstraling met een voelbare structuur op het oppervlakte van de 28 mm dikke deur.

Een kast is vaak een stijl bepalend beeld in een slaap- of kledingkamer.

De Loft kasten van Raffito sluiten hier perfect bij aan. Deze kasten zijn met zorg ontworpen, geïnspireerd op Italiaans design. Zoals onze karakteristieke mixen van stijlen en trends zijn op een geraffineerde wijze met elkaar gecombineerd. Hieruit is een mooi en stijlvol design ontstaan. Waarbij de spanning in contrasten en materialen een mooi eigentijds karakter aan de Loft kast geven. U krijgt het gevoel van Italiaanse sferen in uw eigen slaapkamer.

 

BARN KASTEN MET LANDELIJK DESIGN

Voor de inrichting van uw woning heeft u ongetwijfeld gekozen voor een stijl die perfect bij u past. Heeft uw woning een stoere, landelijke uitstraling? Dan zijn de Barn kasten een uitstekende keuze. Deze kasten staan prachtig in een landelijk interieur en geven uw woning een unieke en karakteristieke uitstraling.

 

KLASSIEKE KASTEN MET EEN AMBACHTELIJKE UITSTRALING

Bent u ook zo’n liefhebber van een mooie klassieke woninginrichting? Dan heeft Raffito een fantastische lijn van klassieke kasten voor u. Onze klassieke kasten hebben een stijlvolle uitstraling, waarmee de authentieke stijl weer helemaal tot leven komt.

 

MODERNE KAST – STIJLVOL VAN PERFECTE KWALITEIT

Houdt u van een modern interieur met een strakke vormgeving? Dan vallen de moderne kasten van Raffito zeker in de smaak. De stijlvolle deuren zijn gemaakt van de mooiste materialen en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeren, dessins en kleuren.

 

STIJLVOLLE OMLIJSTE KASTEN

Raffito omlijste kasten staan voor klasse en vakmanschap. We hebben een veelzijdig assortiment in deze stijlvolle kasten die we volledig voor u op maat kunnen vervaardigen. Onze omlijste kasten zijn mooi vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige materialen. We nodigen u graag uit om ons assortiment te ontdekken.

Uw ideale kast samenstellen

U kunt uw kast zelf inrichten met behulp van onze handige Raffito kastdesigner, maar u kunt dit vanzelfsprekend ook samen met ons doen. Hier staan vakmensen voor u klaar om u persoonlijk verder te helpen. Onze mensen beschikken over een uitgebreide productkennis en kunnen u in het volledige aankoopproces van dienst zijn, van het opmeten van alle maten tot het monteren bij u thuis aan toe. Naast de hierboven genoemde garderobekasten kunt u ook kiezen uit schuif-, inloop-, boeken-, inbouw-, kleding-, linnen-, opberg-, schoenen-, slaapkamer-, voorraad- en wandkasten.

Design in 3 stappen

Kies voor Raffito als u op zoek bent naar de mooiste maatwerk kasten. Mooi in stijl én mooi in kwaliteit. Voor het vervaardigen van onze kasten gebruiken onze vakmensen de beste houtsoorten en hoogwaardige materialen. Ieder onderdeel wordt dan ook uitgebreid gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Hierdoor kunnen wij elke kast met een gerust hart een kwaliteitscertificaat geven. Op onze kasten heeft u dan ook 20 jaar garantie. Vakmanschap, design en kwaliteit gaan bij Raffito uitstekend samen.

Hier vind u de online tool voor het samenstellen van uw kast

 

De montage van de kasten

Als u een kast heeft gevonden kunt u een afspraak met ons maken wanneer wij langskomen om te meten. Als wij hier klaar mee zijn, bestellen we de kast en maken wij een afspraak voor de montage. De Klussendienst van Gijs de Haan komt in dat geval langs om de kast in elkaar te zetten. Wanneer u kiest voor zelf monteren, leveren wij uw bestelde kast als bouwpakket.

 

Vragen of bestellen

Als u een vraag heeft over het bestellen van een kast op maat, of als u specialistisch advies wilt kunt u langskomen in onze winkel of contact opnemen via ons vragen formulier.

Vragen over kasten op maat

Heeft u een vraag over een kast op maat of wilt u een online offerte ontvangen? Dan kunt u hier een bericht achter laten, wij reageren zo snel mogelijk.

 

Heeft u misschien een vraag?

Wij bieden u onze expertise. We zien u graag langskomen in de winkel of wij komen naar u toe voor opnames en werk bij uw thuis!

U kunt uw vraag ook hieronder aan ons laten weten:


Openingstijden
Ma8:30 - 18:00
Di8:30 - 18:00
Wo8:30 - 18:00
Do8:30 - 18:00
Vr8:30 - 18:00
Za8:30 - 17:00

Adres

Kerkstraat 34
1191JD Ouderkerk a/d Amstel