Over ons

Doe-Het-Zelf Speciaalzaak Gijs de Haan

Familiebedrijf Gijs de Haan is opgericht in 1977 en al snel uitgegroeid tot een speciaalzaak voor al uw doe-het-zelf artikelen. We mengen je verf op kleur, zagen je hout op maat en helpen je alle artikelen of hulpmiddelen te vinden die jij nodig hebt om je klus te klaren.

Op een oppervlakte van circa 400m2 vind je alle afdelingen die je in een bouwmarkt verwacht en meer! Wij slijpen ook schaatsen en maken sleutels.

Wilt u weten of we u ook kunnen helpen? Vraag het gerust!

 

Gijs de Haan meer dan klussen alleen.

Kom je niet uit een klus? Dan hebben wij naast onze adviezen een uitstekende klussendienst ter beschikking! 

Maatwerk in en om het huis nodig? Wij nemen je ook graag het werk uit handen bij lastigere klussen. Klussen waarbij bij voorbeeld rekening gehouden moet worden met de specifieke situatie in en om uw huis en uw specifieke wensen. Wat wij voor u op maat kunnen maken en ook voor u kunnen monteren zijn: Zonweringen binnen en buiten, Rolluiken, Horren, Kasten, Schuifwanden en Binnen of Buitendeuren.

Voor het slijpen van alles wat scherp moet zijn, kunt u gebruik maken van onze Slijpservice. We slijpen kartelmessen, rechte messen, beitels, kettingzagen, schaatsen, etc.

Heeft u alleen tijdelijk goed gereedschap nodig? Wij hebben apparaten en klimmateriaal in de Verhuur tegen aantrekkelijke prijzen.

Uw gasfles is leeg of oud? Kom bij ons uw Gasflessen kopen, omruilen of inleveren. Wij helpen u graag verder.

Bent u buiten gesloten of is er ingebroken? Onze medewerkers van de slotenservice kunnen u snel en deskundig helpen.

Wilt u uw huis tegen inbraak beveiligen? Gijs de Haan is een erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf. Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordelen graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Zij kunnen alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Politie keurmerk veilig wonen

 

 

 

Heeft u misschien een vraag?

Wij bieden u onze expertise. We zien u graag langskomen in de winkel of wij komen naar u toe voor opnames en werk bij uw thuis!

U kunt uw vraag ook hieronder aan ons laten weten:


Openingstijden
Ma8:30 - 18:00
Di8:30 - 18:00
Wo8:30 - 18:00
Do8:30 - 18:00
Vr8:30 - 18:00
Za8:30 - 17:00

Adres

Kerkstraat 34
1191JD Ouderkerk a/d Amstel