Speciaal voor de zomer

Lekker koken in eigen tuin?

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten barbecues en accessoires. Of u er nu van houdt om eten klaar te maken op houtskool of dat u het liever wat schoner houdt met gas of elektriciteit, wij hebben het voor u in huis. Net als alle toebehoren zoals houtskool, gas, aanmaakblokjes, spiesen of tangen.

Wij kunnen u ook helpen met terrasverwarming of een mooie vuurkorf.

 

Verkoeling nodig?

Wij kunnen u helpen kiezen tussen diverse producten die u verkoeling kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een airco of ventilator, maar ook schaduwdoek of zonneschermen zijn onze specialiteit.

 

Uw tuin onderhouden?

Om uw werk eenvoudig te maken hebben wij goed tuingereedschap en vrijwel alle benodigdheden die u nodig heeft om uw tuin te maken zoals u wenst.

Wij kunnen u helpen bij het maaien en verticuteren van uw gras, maar ook bij het sproeien, snoeien en voeden van uw tuin, bijvoorbeeld met mest en kalk.

Ook voor ophoogzand, brekerzand, speelzand en potgrond kunt u bij ons terecht. Wij hebben helaas geen planten of tuinhout.

 

Boot onderhoud en toebehoren

Naast een uitgebreid assortiment RVS artikelen, kunt u bij ons ook terecht voor andere nautische producten zoals kikkers, touw, pompen en trechters.

Ook voor de schoonmaak van uw boot of dekzeilen kunt u bij ons terecht voor het kopen van de juiste hulpmiddelen en schoonmaak producten.

Voor conservering en onderhoud van uw boot boven en onder de waterlijn hebben we standaard in huis de producten van Epifanes (o.a. botenlak, Foul-Away en antislipverf).

Heeft u misschien een vraag?

Wij bieden u onze expertise. We zien u graag langskomen in de winkel of wij komen naar u toe voor opnames en werk bij uw thuis!

U kunt uw vraag ook hieronder aan ons laten weten:


Openingstijden
Ma8:30 - 18:00
Di8:30 - 18:00
Wo8:30 - 18:00
Do8:30 - 18:00
Vr8:30 - 18:00
Za8:30 - 17:00

Adres

Kerkstraat 34
1191JD Ouderkerk a/d Amstel